Avefría

Avefría

Nome Común: Avefría

Nome Científico: Vanellus vanellus

Familia: Charadriidae

Clasificación: Medianas (similar a un merlo)

Presenza: Habitual, invernante, residente

Lista Vermella de Animais Ameazados: Preocupación menor (LC)

Peso Mínimo: 220 gramos

Peso Máximo: 220 gramos

Tamaño Mínimo: 28 centímetros

Tamaño Máximo: 31 centímetros

Descrición: Plumaxe: negra, branca e verde iridiscente, con crista distintiva. Hábitat: campos abertos, humidais. Alimentación: invertebrados, vermes. Reprodución: niños no chan. Comportamento: gregarias, forman grandes bandadas no inverno.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.