Bubela

Bubela

Nome Común: Bubela

Nome Científico: Upupa epops

Familia: Upupidae

Clasificación: Medianas (similar a un merlo)

Presenza: Habitual, estival

Lista Vermella de Animais Ameazados: Preocupación menor (LC)

Peso Mínimo: 70 gramos

Peso Máximo: 85 gramos

Tamaño Mínimo: 27 centímetros

Tamaño Máximo: 27 centímetros

Descrición: Plumaxe: marrón rosada con ás e cola brancas e negras, crista distintiva. Hábitat: campos abertos, bosques, xardíns. Alimentación: insectos, larvas. Reprodución: niños en cavidades de árbores, muros. Comportamento: solitarias ou en parellas, buscan alimento no solo.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.