Azulenta

Azulenta

Nome Común: Azulenta

Nome Científico: Prunella modularis

Familia: Prunellidae

Clasificación: Pequena (similar a un gorrión)

Presenza: Habitual, residente

Lista Vermella de Animais Ameazados: Preocupación menor (LC)

Peso Mínimo: 18 gramos

Peso Máximo: 24 gramos

Tamaño Mínimo: 13 centímetros

Tamaño Máximo: 14 centímetros

Descrición: Plumaxe: marrón con raias escuras e peito gris. Hábitat: bosques, xardíns, sebes. Alimentación: insectos, sementes. Reprodución: niños en arbustos. Comportamento: solitarias, discretas, canto melodioso.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.