Abellón dos campos

Abellón dos campos

Nome Común: Abellón dos campos

Nome Científico: Bombus pascuorum

Orden: Hymenópteros

Características: Moi visibles ao comezo da primavera, até o final do outono. Fan os seus niños no solo, entre a vexetación e as follas. Son de tamaño medio, o seu torso é de cor laranxa e o abdome amarelado. Poden confundirse con outro tipo de Bombus aínda que os seus segmentos do abdome e o seu pelo greñudo nos xenitais dos zánganos diferéncianos doutros do seu mesma especie

Hábitat: Gama grande de habitáts incluídos parques e xardíns.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.