Pombiña da agrimonia

Pombiña da agrimonia

Nome Común: Pombiña da agrimonia

Nome Científico: Pyrgus malvae

Orden: Lepidópteros

Características: Presenta un característico moteado negro e o patrón branco. A bolboreta adulta voa de finais de abril até mediados de xuño.

Hábitat: Presente en terras baixas húmidas, pero outros inclúen prados con matogueiras, clareiros e hábitat artificial de terras de cultivo abandonadas.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.