Abruñeira

Abruñeira

Nome Común: Abruñeira

Nome Científico: Thecla betulae

Orden: Lepidópteros

Características: É marrón escuro na parte superior das ás, e con colas laranxas. O reverso é laranxa brillante, con dúas bandas brancas. Soen habitar nas partes altas das árbores, das que os machos raramente descenden. Aliméntanse principalmente de rosada de mel, líquido que envolve as xementes dalgunhas plantas.

Hábitat: Pódese ver nas sebes, matogueiras e beiras dos bosques, pero a miúdo a súa presencia non é detectada porque pasa moito tempo nas partes altas das árbores.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.