Aguia calzada

Aguia calzada

Nome Común: Aguia calzada

Nome Científico: Aquila pennata

Familia: Accipitridae

Clasificación: Grandes (similar a un pato)

Presenza: Ocasional

Lista Vermella de Animais Ameazados: Preocupación menor (LC)

Peso Mínimo: 510 gramos

Peso Máximo: 1000 gramos

Tamaño Mínimo: 42 centímetros

Tamaño Máximo: 51 centímetros

Descrición: Plumaxe: dous morfos, claro (branco con marrón) e escuro (marrón). Hábitat: bosques, áreas montañosas. Alimentación: aves, mamíferos pequenos, réptiles. Reprodución: niños en árbores ou cantís. Comportamento: solitarias, cazan en voo e desde pousadoiros.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.