Falcón pequeno

Falcón pequeno

Nome Común: Falcón pequeno

Nome Científico: Falco subbuteo

Familia: Falconidae

Clasificación: Medianas (similar a unha pomba)

Presenza: Habitual, estival

Lista Vermella de Animais Ameazados: En perigo (EN)

Peso Mínimo: 155 gramos

Peso Máximo: 340 gramos

Tamaño Mínimo: 30 centímetros

Tamaño Máximo: 36 centímetros

Descrición: Plumaxe: gris escura con coxas avermelladas. Hábitat: bosques, áreas abertas. Alimentación: aves pequenas, insectos grandes. Reprodución: niños en árbores, a miúdo reutiliza niños doutras aves. Comportamento: solitarios, cazan en voo rápido.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.