Avelaiona

Avelaiona

Nome Común: Avelaiona

Nome Científico: Strix aluco

Familia: Strigidae

Clasificación: Medianas (similar a unha pomba)

Presenza: Habitual, residente

Lista Vermella de Animais Ameazados: Preocupación menor (LC)

Peso Mínimo: 300 gramos

Peso Máximo: 800 gramos

Tamaño Mínimo: 37 centímetros

Tamaño Máximo: 43 centímetros

Descrición: Plumaxe: marrón con pintas escuras. Hábitat: bosques, parques, xardíns. Alimentación: pequenos mamíferos, aves, insectos. Reprodución: niños en árbores ocas, edificios. Comportamento: solitarias, nocturnas, vocalizan cun característico "hu-hu".

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.