Andoriña dos penedos

Andoriña dos penedos

Nome Común: Andoriña dos penedos

Nome Científico: Ptyonoprogne rupestris

Familia: Hirundinidae

Clasificación: Pequena (similar a un gorrión)

Presenza: Habitual, invernante, residente

Lista Vermella de Animais Ameazados: Preocupación menor (LC)

Peso Mínimo: 23 gramos

Peso Máximo: 25 gramos

Tamaño Mínimo: 13 centímetros

Tamaño Máximo: 15 centímetros

Descrición: Plumaxe: marrón grisácea. Hábitat: zonas rochosas, cantís, áreas urbanas. Alimentación: insectos voadores. Reprodución: niños en cantís, edificios. Comportamento: gregarias, excelentes voadoras.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.