Gabeador

Gabeador

Nome Común: Gabeador

Nome Científico: Certhia brachydactyla

Familia: Certhiidae

Clasificación: Pequena (similar a un gorrión)

Presenza: Habitual, residente

Lista Vermella de Animais Ameazados: Preocupación menor (LC)

Peso Mínimo: 8 gramos

Peso Máximo: 10 gramos

Tamaño Mínimo: 12 centímetros

Tamaño Máximo: 12 centímetros

Descrición: Plumaxe: marrón con raias brancas, ventre branco. Hábitat: bosques, parques. Alimentación: insectos, arañas. Reprodución: niños en gretas de árbores, cortizas. Comportamento: solitarios, suben árbores en espiral.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.