Lavanco real

Lavanco real

Nome Común: Lavanco real

Nome Científico: Anas platyrhynchos

Familia: Anatidae

Clasificación: Grandes (similar a un pato)

Presenza: Habitual, invernante, residente

Lista Vermella de Animais Ameazados: Preocupación menor (LC)

Peso Mínimo: 1300 gramos

Peso Máximo: 1300 gramos

Tamaño Mínimo: 50 centímetros

Tamaño Máximo: 60 centímetros

Descrición: Plumaxe: machos con cabeza verde iridiscente e corpo marrón. Femias máis discretas. Hábitat: lagos, estanques e ríos. Alimentación: plantas acuáticas, sementes e insectos. Reprodución: niños en vexetación cerca da auga. Comportamento: adoitan ser gregarios.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.