Laverca común

Laverca común

Nome Común: Laverca común

Nome Científico: Alauda arvensis

Familia: Alaudidae

Clasificación: Pequena (similar a un gorrión)

Presenza: Habitual, residente

Lista Vermella de Animais Ameazados: Vulnerable (VU)

Peso Mínimo: 17 gramos

Peso Máximo: 55 gramos

Tamaño Mínimo: 18 centímetros

Tamaño Máximo: 18 centímetros

Descrición: Plumaxe: marrón con estrías e ventre branco. Hábitat: campos abertos, praderías. Alimentación: insectos, sementes. Reprodución: niños no chan. Comportamento: solitarias ou en pequenos grupos, coñecidas polo seu canto continuo en voo.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.