Abellón de cu branco

Abellón de cu branco

Nome Común: Abellón de cu branco

Nome Científico: Bombus lucorum

Orden: Hymenópteros

Características: Son de gran tamaño. As raíñas pasan moito tempo nas flores, sobre todo durante a primavera, en especial nas flores dos salgueiros . Adoitan aniñar baixo o chan.A súa tolerancia ao frío permítelles polinizar en rexións onde outras abellas non chegan. Ademais comezan a súa tarefa polinizadora máis temperán na estación e máis temperán na mañá.Os abellóns fabrican os seus niños con cera do seu propio corpo.

Hábitat: Gama grande de hábitats incluídos parques e xardíns.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.