Tartaraña cincenta

Tartaraña cincenta

Nome Común: Tartaraña cincenta

Nome Científico: Circus Pygargus

Familia: Accipitridae

Clasificación: Grandes (similar a un pato)

Presenza: Habitual, estival, de paso

Lista Vermella de Animais Ameazados: Vulnerable (VU)

Peso Mínimo: 230 gramos

Peso Máximo: 445 gramos

Tamaño Mínimo: 39 centímetros

Tamaño Máximo: 46 centímetros

Descrición: Plumaxe: macho gris pálido; femia marrón con estrías. Hábitat: campos abertos, marismas, praderías. Alimentación: pequenos mamíferos, aves, insectos. Reprodución: niños no chan, en campos de cereal. Comportamento: solitarios, voo baixo e ondulante en caza.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.