Cotovía pequena

Cotovía pequena

Nome Común: Cotovía pequena

Nome Científico: Lullula arborea

Familia: Alaudidae

Clasificación: Pequena (similar a un gorrión)

Presenza: Habitual, residente

Lista Vermella de Animais Ameazados: Preocupación menor (LC)

Peso Mínimo: 35 gramos

Peso Máximo: 35 gramos

Tamaño Mínimo: 15 centímetros

Tamaño Máximo: 15 centímetros

Descrición: Plumaxe: marrón con estrías e ventre branco. Hábitat: campos abertos, praderías, matogueiras. Alimentación: insectos, sementes. Reprodución: niños no solo. Comportamento: solitarias ou en pequenos grupos, cantan en voo.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.