Aguia imperial

Aguia imperial

Nome Común: Aguia imperial

Nome Científico: Aquila Adalberti

Familia: Accipitridae

Clasificación: Moi grandes (máis grandes que un pato)

Presenza: Ocasional

Lista Vermella de Animais Ameazados: En perigo (EN)

Peso Mínimo: 3000 gramos

Peso Máximo: 3000 gramos

Tamaño Mínimo: 68 centímetros

Tamaño Máximo: 83 centímetros

Descrición: Plumaxe: marrón escura con ombreiros brancos. Hábitat: bosques mediterráneos, áreas abertas. Alimentación: coellos, aves, prea. Reprodución: niños en árbores grandes. Comportamento: solitarias ou en parella, cazadoras diúrnas.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.