Andoriña dáurica

Andoriña dáurica

Nome Común: Andoriña dáurica

Nome Científico: Cecropis daurica

Familia: Hirundinidae

Clasificación: Pequena (similar a un gorrión)

Presenza: Ocasional

Lista Vermella de Animais Ameazados: Preocupación menor (LC)

Peso Mínimo: 25 gramos

Peso Máximo: 25 gramos

Tamaño Mínimo: 17 centímetros

Tamaño Máximo: 17 centímetros

Descrición: Plumaxe: azul metálico no dorso, ventre pálido, colar escuro e caluga avermellada. Hábitat: áreas rurais, urbanas. Alimentación: insectos voadores. Reprodución: niños en estruturas humanas, cantís. Comportamento: gregarias, migratorias.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.