Andoriña de cu branco

Andoriña de cu branco

Nome Común: Andoriña de cu branco

Nome Científico: Delichon urbicum

Familia: Hirundinidae

Clasificación: Pequena (similar a un gorrión)

Presenza: Habitual, estival

Lista Vermella de Animais Ameazados: Preocupación menor (LC)

Peso Mínimo: 15 gramos

Peso Máximo: 20 gramos

Tamaño Mínimo: 14 centímetros

Tamaño Máximo: 14 centímetros

Descrición: Plumaxe: azul metálico no dorso, branco no ventre e sobrecú. Hábitat: áreas urbanas, rurais. Alimentación: insectos voadores. Reprodución: niños en estruturas humanas. Comportamento: gregarios, migratorias.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.