Avenoiteira cincenta

Avenoiteira cincenta

Nome Común: Avenoiteira cincenta

Nome Científico: Caprimulgus europapeus

Familia: Caprimulgidae

Clasificación: Medianas (similar a un merlo)

Presenza: Habitual, estival

Lista Vermella de Animais Ameazados: Preocupación menor (LC)

Peso Mínimo: 72 gramos

Peso Máximo: 72 gramos

Tamaño Mínimo: 24 centímetros

Tamaño Máximo: 28 centímetros

Descrición: Plumaxe: marrón con patróns crípticos. Hábitat: bosques abertos, matogueiras, áreas areentas. Alimentación: insectos voadores. Reprodución: niños no solo. Comportamento: nocturnas, voo errático ao cazar insectos.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.