Cisne real

Cisne real

Nome Común: Cisne real

Nome Científico: Cygnus olor

Familia: Anatidae

Clasificación: Moi grandes (máis grandes que un pato)

Presenza: Habitual, invernante, residente

Lista Vermella de Animais Ameazados: Non se atopa na lista vermella

Peso Mínimo: 1200 gramos

Peso Máximo: 1200 gramos

Tamaño Mínimo: 145 centímetros

Tamaño Máximo: 160 centímetros

Descrición: Plumaxe: branca cun pescozo longo e curvado. Bico alaranxado con base negra. Hábitat: lagos, ríos e humidais. Alimentación: vexetación acuática e ocasionalmente insectos e peixes. Reprodución: constrúen grandes niños cerca da auga. Comportamento: a miúdo forman parellas para sempre e son gregarios en grupos familiares.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.