Picanzo real meridional

Picanzo real meridional

Nome Común: Picanzo real meridional

Nome Científico: Lanius meridionalis

Familia: Laniidae

Clasificación: Medianas (similar a un merlo)

Presenza: Habitual, residente

Lista Vermella de Animais Ameazados: En perigo (EN)

Peso Mínimo: 56 gramos

Peso Máximo: 80 gramos

Tamaño Mínimo: 24 centímetros

Tamaño Máximo: 25 centímetros

Descrición: Plumaxe: gris con máscara negra, ás negras con branco. Hábitat: campos abertos, matogueiras. Alimentación: insectos, pequenos vertebrados. Reprodución: niños en arbustos. Comportamento: solitarios, cazan desde perchas.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.