Avespa mineira

Avespa mineira

Nome Común: Avespa mineira

Nome Científico: Halictus Scabiosae

Orden: Hymenópteros

Características: Avespa mineirade 200 abellas. Fan os seus niños baixo terra en túneles con varias celdillas, onde almacenan pole mesturado con néctar, que serve de alimento para os seus crías. Considérase unha superpolinizadora, que concentra a súa máxima actividade entre os meses de marzo e agosto. Está considerase unha superpolinizadora, que concentra a súa máxima actividade entre os meses de marzo e agosto, é dicir, na primavera e verán, coa calor.

Hábitat: Adoita atoparse en zonas húmidas e quentes, como en zonas arenosas ou con barro e nas beiras dos bosques.

Scroll ao inicio
Logo Fauna Aérea de Santiago
Resumen de privacidade

Esta web utiliza cookies para que poidamos ofrecercge a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacenase no teu navegador e realiza funcións tales como reconocerche cando volves a nosa web o axudar o noso equipo a comprender qué seccións da web encontras máis interesantes e útiles.